Rok za povrat robe je 14 dana, rok započinje teći od dana kada je roba koja čini predmet ugovora predana u posjed. Više informacija pogledajte u rubrici ‘Jednostrani raskid ugovora‘.

Prodavatelj se obavezuje isporučiti koji je tehnički ispravan proizvod.

Prodavatelj nije odgovoran za eventualna oštećenja i ostale obaveze koje se nalaze u domeni dostavne službe. Prilikom preuzimanja robe kupac je dužan reklamaciju uputiti dostavljaču na licu mjesta.

Povrat robe se ne priznaje ako je kupac svojom greškom naručio pogrešan proizvod ili mu se naručeni proizvod ne sviđa, osim ako je spreman na sebe preuzeti manipulativne troškove povrata robe.

Javite nam se mailom na info@spaceylon.hr , zapakirajte u dodatnu kutiju svoj nekorišteni proizvod u originalnoj ambalaži.

U slučaju da kupac vraća proizvod koji mu ne odgovara iz nekog razloga poštarinu za povrat snosi sam (povrat na našu adresu i slanje zamjenskog artikla).

Pošaljite ga na našu adresu i javit ćemo Vam se povratnom informacijom kada nam stigne paket te kad započnemo obradu povrata.

Vraćeni proizvod ne smije biti korišten i mora biti u istom stanju u kakvom je poslan također mora biti u originalnom neoštećenom pakiranju s naljepnicama proizvođača.

Molimo Vas ne uništavajte originalno pakiranje i ne pišite po njemu ili nećemo biti u mogućnosti preuzeti povrat.

Važno je na paket jasno istaknuti natpis: POVRAT

Zadržavamo pravo odbiti povrat proizvoda koji nisu vraćeni u skladu s navedenim uputama.

Povrat proizvoda na našu adresu možete obaviti preko dostavne službe po Vašem izboru.

Slanje paketa na Vašu adresu obavljamo s našim ugovornim kurirom po važećem cjeniku.

Nakon zaprimanja Vašeg paketa isti će biti pregledan unutar 24 sata od primitka (izuzev neradnih dana i praznika).

U slučaju povrata novca, isti će biti obrađen u najkraćem mogućem roku. Povrat novaca će biti obavljen na isti način na koji je uplaćen unutar 5 dana.

Napominjemo da rokovi povrata (za plaćanja putem Corvus Pay-a) ne ovise o SPA CEYLON ili CorvusPay-u nego o banci i kartičnom brendu i mogu trajati između 1-28 dana.

U slučaju da kupac naruči robu i odbije ju primiti bez razloga (ambalaža nije oštećena, isporučeni proizvod je točan i ispravan), KLOKAN d.o.o. ima pravo uskratiti od uplaćenog iznosa kupoprodajne cijene iznos izravnih troškova slanja I povrata proizvoda.

KLOKAN d.o.o. odgovara za materijalne nedostatke stvari koje prodaje na svojim stranicama sukladno pozitivnim propisima posebice Zakonu o obveznim odnosima Republike Hrvatske.