Mall of Split

Prva Spa Ceylon trgovina u Hrvatskoj.

Spa Ceylon otvorio svoju prvu trgovinu u Hrvatskoj. Splitu je pripala čast da među prvim gradovima u Europi dobije svoj ekskluzivni dućan, i to u najvećem trgovačkom centru u regiji, Mall of Split.

Prva Spa Ceylon trgovina u Hrvatskoj, ujedno 97. u svijetu, upravo je svečano otvorena u našem Splitu.
Time se Split upisao na kartu ekskluzivnih lokacija kao što su Colombo, Tokio, Osaka, Moskva, Melbourn, Singapur, Seul, Kuala Lumpur, Mumbai, Karachi, Sofija i drugi.
U kolijevci brenda, Šri Lanci danas posluje preko 30 vrhunski opremljenih trgovina, od kojih mnogi u svom prostoru sadrže luksuznu wellness i spa zonu. U idućoj godini očekuje se ekspanzija u Europi, a poslovanje se širi i na SAD.

Povodom otvaranja prve brendirane trgovine Spa Ceylon u Hrvatskoj gospodin Balasuriya je izjavio: Izuzetno smo zadovoljni što je Hrvatska postala druga zemlja u Europi koja je otvorila brendiranu trgovinu Spa Ceylon , te postala našim 97.dućanom u svijetu.
Trgovački centar Mall of Split savršeno je mjesto za smještaj prve hrvatske Spa Ceylon trgovine, jedan je od najvećih trgovačkih centara u regiji za koje smo uvjereni da će ljudi iz Hrvatske i susjednih zemalja uživati ​​u Spa Ceylon doživljaju.
Koristim ovu priliku zahvaliti se svojim hrvatskim partnerima i poželjeti im sve najbolje u njihovom poslovnom poduhvatu. Posebno bih naglasio da su njihovi napori da se ova predivna trgovina otvori u samo šest mjeseci od prvog susreta s nama izuzetni ,te su ujedno i svjedočanstvo njihove posvećenosti da ovaj brend podijele sa cijelom Hrvatskom.

Uvjereni smo da će i hrvatski kupci prepoznati kvalitetu prirodnih proizvoda sa Šri Lanke.