U nekim zemljama čak jedna od četiri osobe pati od nesanice. Razlog broj 1? Stres.

Naša Sleep linija kreirana je kako bismo stali na kraj iscrpljujućim noćima prevrtanja.

Svi naši proizvodi su tridosha. Prikladni su za Vas bez obzira kojoj doshi po tradiciji pripadate.

Naši Sleep sastojci potiču opuštenost i dubok, miran san. Esencijalna ulja čiste lavande opuštaju i umanjuju stres, mirisni ylang ylang umiruje i pročišćava, pačuli smiruje, dok naranča i limun vraćaju ravnotežu osjetilima.

Otkrijte prepuštenost mirnom snu. Kombinirajte različite proizvode iz linije dok ne pronađete ritual koji Vas najbolje opušta.

Isprobajte Sleep gel za tuširanje koji uz našu jedinstvenu kombinaciju esencijalnih ulja, sadrži i 100% prirodne ayurveda sastojke – djevičanski kokos, organsku aloe veru, slatki badem i maslinu.

Nastavite sa Sleep mlijekom za tijelo. Uz osjećaj smirenosti, iskusite i svilenkastu njegu koju Vam pružaju djevičanski kokos, avokado, med i mlijeko slatkog badema.

Upotpunite svoj ritual Sleep maglicom za tijelo i posteljinu koja potiče dubok i miran san. Prirodni hamamelis i svježa organska aloe vera Vas hlade , umiruju i toniziraju kožu. Za bolje djelovanje, čuvajte je u hladnjaku.

Sleep balzam potiče smirenost. Lagano ga nanesite na sljepoočnice, iza ušiju i na potiljak. Nježno udahnite i opustite se.

Ylang ylang s Himalaja

Naša Sleep linija svoj čudotvorni terapeutski učinak uvelike duguje moći ylang ylanga koji smiruje strah i tjeskobu, smanjuje šok, usporava ubrzano disanje, pa čak i smanjuje krvni tlak. Ima li što bolje da Vas umiri prije sna?