„Čaj se pije da bi se zaboravio svijet“ – T’ien Yiheng

100% svježi i organski cejlonski čaj

Stoljećima je cejlonski čaj tražen i naširoko hvaljen kao najfiniji na svijetu. Bogat antioksidansima, hranjivim tvarima i polifenolima, cejlonski čaj je poznat po svojim prirodno terapeutskim, ljekovitim i umirujućim svojstvima.

Terapija cejlonskim čajem

Za mnoge od nas, pripremanje čaja, opuštanje i uživanje u njemu predstavljaju omiljen ritual koji nam pruža ugodu i relaksaciju.

Ovaj dragocjeni trenutak daleko od žurbe, vreve i zahtjeva svakodnevnog života bio nam je nadahnuće. Ako nam čaj može pružiti dobrobit iznutra, zašto ne i izvana? Tako je rođena Ceylon Tea (Cejlonski čaj) linija, kreirana da Vas smiri, obrani od starenja, posvijetli ten.

U kreiranju naše jedinstvene Spa Ceylon mješavine bijelog, zelenog i crnog čaja koristimo samo najbolji organski čaj sa Šri Lanke.

Kako VI pijete svoj čaj?

S mlijekom?

Isprobajte naš kremasti Cejlonski čaj i začini piling za tijelo. Potiče obnovu stanica i posvjetljuje ten. Sandalovina, korijander i orah pročišćavaju, uklanjaju toksine i odumrle stanice, te čiste začepljene pore, dok toplina cimeta daje energiju osjetilima.

S mentom?

Isprobajte naš osvježavajući Cejlonski čaj i menta gel za tuširanje. Blaga formula prožeta prirodno štitećom i umirujućom kombinacijom zelenog, bijelog i crnog čaja – bogatim prirodnim anti-oksidansima i hranjivim tvarima. Organska svježa aloe vera i med hidratiziraju kožu, dok kokos i zelena maslina čiste i hrane kožu, poboljšavajući cjelokupno zdravlje i blagostanje. Obogaćena čistim pepermintom, hladi i bistri osjetila, dok podižući spearmint i osnažujući eukaliptus pomažu ukloniti dnevni stres i nježno uravnotežiti osjetila.