Osjećate kako Vaša koža pati pod jakim utjecajima sunčeve svjetlosti, prašine i onečišćenja? Želite vratiti blistav i ujednačen ten? Odaberite njegu iz Bijele linije – naše najnovije palete proizvoda koji pojačavaju prirodne procese obnove Vaše kože, otkivajući svjetliju i blistaviju kožu.

Naša Bijeli jasmin linija proizvoda dizajnirana je tako da odgovara osobama s normalnom do suhom kožom, dok je Bijela tuberoza linija prilagođena osobama s normalnom do masnom i osjetljivom kožom.

Bijeli jasmin sa svojim opojnim mirisom držat će Vas u zanosu. Njegovo esencijalno ulje na Šri Lanci je cijenjeno zbog svojih ljekovitih i afrodizijačkih svojstava. Također je poznat i kao antidepresiv, antiseptik i umirujući sedativ. Budući ga smatraju simbolom ženske ljubaznosti, jasmin je cvijet koji se često poklanja.

Bijela tuberoza mirisom je slična gardeniji i jasminu, ali ipak toplija i egzotičnija. Ulje bijele tuberoze jedno je od najdragocjenijih ulja na svijetu, poznato po svom prepoznatljivom mirisu i zaslužno za poticanje smirenosti i kreativnosti. Ovaj duboko senzualni miris, u dijelovima Azije poznat je i kao „Gospodarica noći“.