Naš cilj je dobrobit na svim razinama, od sastojaka koje koristimo, do načina na koji nastaju naši proizvodi. Ponosni smo i transparetni u našoj posvećenosti da doprinesemo zajednici u kojoj poslujemo i razvoju predivnog otoka koji je dom Spa Ceylona.

Prodajom svakog proizvoda iz naše linije „Ceylon elephant“, 10% od ukupnog prometa izdvajamo za projekte koji štite ove veličanstvene životinje. Naš cilj je da doprinesemo praktičnom razrješenju konflikta između čovjeka i slona, da uklonimo slona s liste ugroženih vrsta i da ponovo vidimo slonove u broju iz predkolonijalnog doba.

Naša „Peace“ linija također vraća 10% prodaje projektima koji su posvećeni rehabilitaciji ljudi i područja pogođenih ratom i koji nude potporu teško stečenom miru kojeg Sri Lanka i njeni stanovnici danas srećom uživaju.

Također smo posebno ponosni na svoj rad u Kaliptiji gdje naš „Aloe Vera“ trgovinsko-poljoprivredni projekt omogućava dostojan život za 50 obitelji. Projekt je pokrenut u sušnoj zoni Kaliptije, na sjeverozapadnoj obali Sri Lanke, u suradnji sa Zakladom za zaštitu morskih i obalnih resursa i prvi je takav projekt u zemlji kada je u pitanju organizirani organski uzgoj aloa vere na veliko.